Är uppfylld av utställningsbesöket i Södertälje, på konsthallen, och utställningen Långsamhetens lov med nål och tråd. Jag måste bara säga, skynda, skynda att se om du har möjlighet. Utställningen hänger veckan ut. Jag gillar verkligen Ulrika Berges transparenta skulpturer, Evelina Sjöströms skulptur Shame och Claesmikael Svenssons 47m2+balkong. Men här finns massar och mer också. En stor utställning med fantastiska verk. Jag återkommer med fler bilder en annan dag.
Hurra så bra det var!

You have to see the exhibition Långsamhetens lov med nål och tråd in Södertälje, if you´ve got the chance. It´s great!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange