Min arbetsplats ser ut så här  eller en av mina arbetsplatser ser ut så här. Detta är mitt hemmabyggda ståbord i ateljén där jag målar mindre saker, där jag klistrar, klipper, bygger och monterar allt möjligt. Det är belamrat med allsköns saker – burkar med sprayfärger, glasburkar med penslar i, ett par kartonger med bra-å-ha-saker….ja, ni ser ju själva. Jag har fotat detta till projektet The encyclopedia of works spaces som jag deltager i. Ett kul projekt där de samlar tusen personers bilder av sin arbetsplats – det finns fortfarande plats för fler att vara med om du har lust, klicka på länken i förra meningen bara så får du mer info. Ha en bra dag!

This is my photo of my work space- wich I´m contributing to the project The encyclopedia of works spaces. A great and simple project. It´s still possible to participate if you´re interested.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to I min ateljé

  1. Linnea skriver:

    Jag tycker så om ateljeer. Hoppas att jag någon gång skulle få en ljus, hög atelje med vacker utsikt. Tills dess är det fint med ett arbetsbord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange