Idag blir det kontorsjobb, julfika och sedan skall jag med några  ur min syjunta till Bildmuseet för “Trådar – en mobil syjunta” – nu ska jag inte jobba där, nu ska jag bara vara, finnas och brodera. Ikväll är det nämligen syjunta på utställningen – man anmäler sig i förväg & håller på mellan 16.00-20.00 – dom har fler sådana här kvällar i januari, så kontakta Bildmuseet om du är intresserad. Jag måste ju leta fram några roliga sms också. Det rosa här ovan är bra, det broderade jag där häromdagen. Undra vad det skall bli idag…  Kaffe blir det också alldeles säkert (men ur betydligt tristare muggar än mina). Den svarta längst fram, med rosen inuti, har Eva / Agraff design gjort.

A lot of work today and I´m looking forward to this evening when I´m going to attend a embroidery group at Bildmuseet.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Sms-broderi

  1. Hanna skriver:

    Länken till Eva går också till Bildmuseet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange