Jag har haft ett bra år. Ett år med kreativiteten i fokus. Ett år med en ambition att sätta mig själv i fokus – tänka på och göra det som är bra för mig, det jag mår bra av. Särskilt den andra halvan av året gav jag mig själv tid till mig själv och det jag ville och behövde göra. Det vill jag fortsätta med, det skall bli mina ledord nästa år också. Tid till mig.

Tid att tänka, att reflektera och fundera. Tid att måla, teckna, brodera och fotografera. Tid att formulera och att skriva. Tid att vara, att finnas, att leva, att leka, att se och att iakttaga. Tid att betrakta. Tid att skapa, att kreera, att tillverka och framställa. Tid till alla delar av mig som människa. Tid att vara mig.
Jag önskar dig tid till dig inför det nya året, tid  till de saker du mår bra av. Ge dig tid!

I´ve had a good year in so many aspects. I´ve given myself time – time to be, time to write, time to create, time to read, to think, to paint, to see, to… I´m giving myself that next year aswell. You need time. Time for myself. Time to be myself.
Give your self time to, you need it!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Mitt år som gått och det nya

  1. Elisabet skriver:

    “Life begins at the end of your comfort zone” – det ska jag försöka tänka på nästa år!

  2. madde madde skriver:

    Jag med, jag ska också ha det i åtanke. Att det är i utkanten, i det okända, i det nya, det är där det händer…

  3. […] målar varje dag, i alla fall lite. Jag bestämde mig ju vid årsskiftet att jag skall försöka göra mer av allt, ge tid till mig själv – tid till allt det som är roligt och som jag mår bra av. Så jag målar. Alla grejer står […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange