Jo nu går det mycket ljus, mest av allt kronljus och blockljus. Gillar dom mycket bättre än värmeljus (men det blir en hel del sådana också). Adventsstakar har fått komma fram också. Behövs mest dagarna då solen inte lyser och det gnistrar i snön (eller dom dagar då man knappt hinner sätta nosen ute ). Jag brukar göra små grupper av saker och så även ljus. Den här står nu i köket och på en ljusstake har jag lagt torkade japanska lyktor.

During this period, the winter I mean, I light a lot of candles. A lot. Specially those days when it never seams to be any light outside, the days when the sun never shines through the clouds. We don´t have that many hours of daylight to begin with in december.
/Madde
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tolv =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange