Jag blir så glad när jag kommer i en lokal, en plats, ett hem eller ett café som har historia och står för den. Jag är innerligt less på avskalade, könlösa och existensskärrade miljöer. Konditori Kronan i Åsele är en varm pärla och jag blir alldeles glad av hur det ser ut. Hoppas att de aldrig gör om (det är bara en del av inredningen som är kvar tyvärr).  Jag och min kamrat var på väg till Vilhelmina och stannade till här. Himla glad över att vi inte stannade på macken och köpte med oss en kaffe. Det här påminner mig om att göra så fler gånger. Köra några meter längre och få en hel upplevelse. Något att bli glad av. Något att bära med sig.

The old café from the 50´s with a lot of it´s original decor still up, is a pearl. I love it. So sick and tired of sterile, white and modern enviroments. This is good. So, remember to stay att places like this. They´re needed. I need them.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange