Det första jag lanserade när jag startade mitt företag, förutom de utbildningar och sagoworkshops jag gjorde (och gör), var mina smycken i ull, i nåltovad ull. Nu för tiden så tar smyckena inte lika stor plats och jag har inte lika stort fokus på dom som för några år sedan. Men jag gör dom fortfarande, mest på beställning. Men jag har ett litet lager, så att människor skall kunna kunna se modeller, känna sig för och prova. Det r roligt och jag älskar fortfarande mina ullsmycken, de är lätta (väger nästan inget) och passar till allt, året runt.
Jag har en julspecial med mina smycken i ull nu inför jul – kolla in på min FB-sida – eller kontakta mig via e-post om du är intresserad: info (at) designmadde.se.

One of the first things that I worked with in my company (besides workshops) was my felted jewlery in wool. I still make them, I still love them, I just don´t have the same focus on them as I used to have. I mostly do special orders now, but I do have some in stock, for people to try on, to see models and shapes. If you´re interested in my jewlery, send me an e-mail: info (at) designmadde.se
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 9 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange