Ännu ett underbart hjärta från Hemslöjden 130 årNorrbottens Museum. Tyvärr var dom inte signerade, men är det någon som vet vem som gjort det, så berätta det för mig.
Jag känner att det här hjärtat har inspiration från en av mina favoritkonstnärer  – Anu Tuominen – som till min stora glädje skall ställa ut på konsthallen i Luleå 2013/14. Då vet ni i alla fall att jag skall till Luleå någon gång vid årsskiftet nästa år, så att jag äntligen får se Anus verk i verkliga livet  :) Fast jag har ju lust att åka redan nu i årsskiftet, för då ställer Victoria Andersson ut & hennes broderade bilder gillar jag också.

This is another heart from the exhibition i Luleå, Hemslöjden 130 år. I like it! I think it resembles one of my favourite artists, Anu Tuominen (who´s exhibiting in Luelå next year).
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hjärta Anu

  1. […] har fått veta vem som gjort det fina hjärtat av pennor som jag visade för ett tag sedan, det är Kerstin Nelje – samma kvinna som gjorde de vackra […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.