Jag fortsätter med Slöjdakademins utmaning. Det går långsamt, ligger lite efter (i hur jag tänkt mig det hela hittills), men jag håller på. Ikväll kommer en ny instruktion, ett nytt ord, en ny detalj. Hittills har det varit mycket enkla och förutsägbara ord/detaljer, längtar efter något mer utmanande.
Det är roligt att följa andras arbeten och tolkningar också – en del finner man här på slöjdakademins blogg.

This is what I´m making at the architecture challenge given by Slöjdakademin.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Arkitekturutmaningen så långt

  1. […] att som jag hittar inspiration. Jag tänker mest på gargoyler, men det får jag inte ihop med min pågående bild (vilket är synd för gargoyler är ju helt fantastiska). Eller? Jag hittar i alla fall en himla […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange