Jag hade en ståltrådskurs i veckan, i Sporrens regi (Umeå kommuns personalklubb). Jag fick möta ett gäng glada, kreativa och skapande personer & det var riktigt roligt. Deltagarna fick dock skita ner sig lite mer än de trott ;). Om ett par veckor har jag en till kurs för Umeå kommuns personalförening – så är du anställd inom kommunen så kan du var med på en workshop som handlar om återbrukat papper, kartong  och så färg!

I had a wire-workshop this week. Great as always!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Underbara ståltråd

  1. Karina skriver:

    Synd att man inte är anställd i Umeå kommun…suck ;) Det ser roligt ut i alla fall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange