Det blev en fotopromenad igår. Det känns som jag inte gjort det på hur länge som helst. En granne sa till och med att det var roligt att se mig på fotopromenad igen, hon tyckte att det var väldigt länge sedan sist. Det gjorde gott. Promenaden, solen, höstfärgerna, byta små ord med grannar och bara njuta av världen.

I took a long walk with my camera yesterday. A walk at home on a beautiful autumn day. I feels like it´s been a really long time ago. Even one of my neighbours mentioned that she had´nt seen me for a while. It was a great day – with colours, sun, blu sky, neighbours and air.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Sol på näsan

  1. Karina skriver:

    Din promenad resulterade i härligt inspirerande bilder

  2. Britt Dahn'e skriver:

    Fina bilder, snart får du väl ta sparken….

  3. madde madde skriver:

    Tack , tack, men sparken dröjer ännu Britt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange