Vardagens små glädjeämnen. Som när jag var på konditori härom sist och upptäckte deras ursnygga påsar. Jag harklade mig lite lätt och frågade om jag kunde få två påsar för att dom var så snygga.
– Ja, visst, får jag fråga vad du ska ha dom till?
– Jag gillar papper, håller på med collage och dom är sååå fina, sa jag.
Nu är jag glad innehavare av två ursnygga påsar. Tack så hjärtligt. Nu återstår bara att jag nämns klippa i dom och använda dom.

The little joys of life. I went to a pastry-shop for a coffee and noticed their nice, cute and lovely paper bags. I asked if I could have to and they said yes. Is´nt they lovely. Now´s the question if I can use them in a collage…
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Små glädjeämnen…

  1. IréneJB skriver:

    Ser ut som påsarna från fiket närmast jobbet. Fast jag misstänker att de kanske kommer från ett annat konditori även om det skulle kunna stå Lindahls på påsarna. För inte har väl du varit i Norrköping och tiggt påsar?

  2. madde madde skriver:

    Tänk för att jag har det :)

  3. IréneJB skriver:

    Aha! Där ser man :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange