Jag köpte ett gäng plastramar/schabloner för 10:- på returmarknaden. Jag tänkte att jag kunde använda dom till något roligt i textiltryck eller collage.


Men det enda dom duger till är ju att ta en penna och rita formen/bokstaven. Dom är för tjocka för att fungera med sprayflaska, pensel eller svamp. Dom var ju mycket tråkigare än jag trodde. Lite besviken är jag.  Några tips på hur jag kan använda dom?

I bought som stencils at a second hand shop. Thought I could use them with paint, but they´re to thick. They only work with a pen. I´m a little bit disappointed. Any tips?
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Schabloner

 1. Lotta skriver:

  Vad händer om du använder tjockare färg, tex akrylfärg?
  Då får bokstäverna dessutom struktur iom att färgen är tjock och höjer sig från pappret?

 2. iHanna skriver:

  Lämnade iväg liknande till loppis för ett tag sedan. Gillar dem inte speciellt mycket, men dina har fina färger. Gör något fint av dem, bokomslag, lampskärm eller fönsterprydnad?

 3. madde madde skriver:

  Jag har testat med akrylfärg, tjock och tunn, men inget funkar. Dom är för tjocka helt enkelt. Det bli bara fult å kladdigt. Pennor är det enda som funkar med dom och det,är jag jag inte intresserad av. Jag får nog klura på nåt annat, precis som du föreslår Hanna, men vad…
  (eller så får jag skänka dom till någon annan)

 4. Karina skriver:

  Såga upp dem och använd dem som element i dina collage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange