Jag njuter länge, av utställningen Slow Art. Jag köpte med mig utställningskatalogen (ja, bok är ju en precisare benämning) och den är alldeles underbar. Jag bläddrar, fascineras, gillar och inspireras. Som jag berättat tidigare, så finns katalogen som pdf på Nationalmuseums hemsida. Tack så hjärtligt, generöst!När jag var i Östersund hann jag också in på Storsjöhyttan innan stängningsdags. En fantastiskt fin studioglashytta i ett vackert tegelhus vid Storsjöns strand. Den drivs av tre kvinnor & dom gör en himla massa fint. Hantverk och konst i schysst mix. Skulle gärna ha ett av Ulla Gustafssons åskmoln hemma eller Nilla Eneroths mortel. Gott att ses Nilla. Jag köpte med mig två hyttglas & ur dom tänker jag njuta i stearinljusets sken…

I´m still enjoying the exhibition at the national gallery Slow Art – through the beautiful catalouge. In Östersund I visited a glasswork studi Storsjöhyttan. It´s run by three women who makes fantastic glass. I bought two studio glasses, I´ll enjoy something in them later on…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Njuta länge

  1. Emma skriver:

    Tänk så mycket fint det finns och så många kreativa människor som skapar alla dessa vackra saker. Härligt!

  2. […] fjällen som skymtas. Jag gjorde också ett besök på Storsjöhyttan, där jag köpte två vackra hyttglas och på länsmuseet […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange