Jag har börjat på en ny bok, en ny återbrukad bok (utgallrad från ett bibliotek) som blir en bok med bilder, mina bilder. Jag har skurit ut en massa sidor ur boken och börjat grunda några sidor – bra att ha några förgjorda tycker jag. Denna gången använder jag mig av en foliant, alltså ganska stor, 23 x 30 cm. Den förra, Damernas bok, är bara 12 x 19 cm. Den bok jag utgår ifrån nu är en illustrerad bok om svensk historia från 70-talet. En grafisk bok med en massa fantastiska illustrationer, kanske använder jag några av dom i mina bilder. Kanske inte. Det beror på…

Jag funderar nämligen ännu på vilket tema jag vill hålla i boken, vilket tema mina bilder skall var i. Jag vill ha det så, en sammanhållen bok. Tema med variationer. Men vilket? Jag är lite inne på natur – landskap, växter, djurliv. Men kanske också mer specifikt, typ träd. Jag vet inte. Jag har också varit inne på tema mönster – men det kan jag ju ta in i vilket tema som helst. Eller skall jag dela in boken i två-fyra delar och ha olika teman? Vad tycker du?

I´m starting a new art journal. This time I´ve chosen quite a large book, 23 x 30 cm. So all that´s left now is to decide upon a theme. I want the book to have a theme, all the artworks on the same theme. But wich? Should I coose naure? Trees? Patterns? Any suggestions?
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Gör en ny bok

  1. […] Stuprör blev mintgrönt » Vägar och vägval Jag började ju på en ny skissbok/art journal för ett litet tag sedan. Jag har nu bestämt tema för boken, jag har till och med döpt den, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange