Ni vet dom där gångerna när man skulle kunna ta med sig nästan allt man ser, dom där gångerna man omges av härligheter som man önskar sätta händerna i. Härom veckan när jag var i Göteborg så var jag in på Canvas och önskade mig en stor påse blandat… men alldeles hämningslös var jag inte. Jag köpte med mig en del garner och färger hem (får återkomma till det) men halva nöjet var nog att känna och läsa och tänka och klura…

There´s a really nice shop in gothenburg, Canvas. You almost want everything from it. I bought yarn and some new colours. There´s so much beautiful material out there…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En påse blandat, tack.

  1. iHanna skriver:

    Ja, mycket fina garner har de. Nu gäller det bara att våga använda de där “fingarnerna” också och inte “spara”… :-)

  2. madde madde skriver:

    Och jag ska använda färgerna, ordentligt och lustfyllt, inte spara på….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange