Damernas bok  (här finns också bilder) är inte riktigt klar ännu. Jag har en del tecknande kvar och kanske något litet målande också. Men boken är nästan klar och det finns minst en dam på varje uppslag. Jag har målat, tecknat och gjort collage. Jag har skrivit lite. Det mesta jag har skrivit ner är citat jag hört. Citat från låtar, tv- och radioprogram. Citat som jag inte vet vem som sagt men som jag gillar. Det här är ett av uppslagen. Det här är klart, med citatet: We tell stories not for revenge, but for finding our place in the world.

My book of ladies is almost done – I´ve got a cople of more drawings and paintings to make. The book has at least one lady on each spread. There are some quotes in the book, quotes from songs, radio- & tv programs. Quotes that I like but don´t know the origin of. Like this one: We tell stories not for revenge, but for finding our place in the world.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange