I fredags vikarierade jag på Bildmuseets Öppna förskola – dvs öppet skapande i en schysst miljö för små barn & deras föräldrar (eller annan vuxen). Jag jobbade med detta under våren & det var riktigt roligt att få komma tillbaka och jobba med familjerna & Maria igen. Temat denna gång var staden. Älskar alla byggnader, vägar och det som befolkar staden som gjordes.Hann också med att lyssna till Nanna Johansson när hon berättade för Bildmuseets personal om sin utställning som har vernissage idag kl.14.00. Jag blir riktigt sugen att läsa hennes serier, gillade det smakprov som finns i utställningen. Hoppas att ni får en bra söndag!

I worked att the Bildmuseet on friday. Worked with small children and art. A lot of fun. I also got to see a prewiev of Nanna Johansson exhibition wich opens today. Have a great sunday!
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Bildmuseet

  1. Tyg och otyg skriver:

    Åh, nu kommer Umeålängtet och nostalgin över mig! För tio år sedan hände det rätt som det var att jag hängde på Bildmuseet om söndagarna. Det är en av ganska många saker jag saknar med Umeå.

  2. ann skriver:

    aha de hade också arkitekturtema ;-)

  3. madde madde skriver:

    Jo, det ligger tydligen i tiden ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange