Mina 50 bilder har blivit en bok. Jag höll fast vid min ursprungstanke om att binda ihop bilderna till en bok. Det känns bra att dom är på samma plats och de funkar fint som bok, att bläddra i, att se processen.Jag gjorde en stängningsanordning av en knapp och en gummisnodd. Jag använde mig av en håltång, ståltråd, vävtejp, en knapp & silverfärgad elastisk snodd.My 50 daily art has become a book. It closes with a button and an elastic band. I like them as a book, nice looking through it – seeing them all together.
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Bilderna blev bok

 1. Tyg och otyg skriver:

  Vad bra att ha dem samlade sådär fint!
  Och tack för att du visar hur du gjort stängningsanordningen! Jag har haft planer på sådan stängning till en av mina tapetserade förvaringslådor och har klurat lite på hur jag skulle få till det så att det både blir snyggt och håller. Kan hända att jag använder samma metod som du!

 2. PetraMaria skriver:

  Vad fint det blev. Att ha de samlade på det sättet blir en härlig helhet :)

 3. Emma skriver:

  Vilken underbar idé till bok. Snyggt, praktiskt och vackert på en gång. Nu har du alla dina konstverk samlade.

 4. madde madde skriver:

  Tack alla :)

 5. Elin skriver:

  Så snyggt!! Och roligt att ha kvar! Jag blir så inspirerad till att göra en egen.

 6. Maria skriver:

  Fint att sätta ihop dem som bok!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange