En schysst fåtölj (bland andra roliga stolar) fanns på Norrbottens Museum i Luleå. Jag är otroligt förtjust i den här typen av fåtöljmodell, tycker både att den är skön och snygg. På utställningen gick man faktiskt sitta i alla stolar :)
Jag gillar att den är lekfull samtidigt väldigt stram och näst intill formell i sitt övervägande grå. Det här är ett bra klä-om-möbler-tips jag skall ta med mig. Dom som klätt om den kallar sig Tygern, finns i Haparanda, och jobbar personligt med återbruk och ekologi. Heja!

I saw a really nice armchair in Luleå at Norrbottens Museum. It´s an upcycled armchair made by Tygern. They work a lot with upcycling, ecologi and personalizing. I like it.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Tygern återbrukar

  1. Anna-Maria skriver:

    Väldigt snygg! Helt i min smak!

  2. ann skriver:

    Ja håller med den var riktigt fin en sån skulle mycket väl få bo hos mig :-)

  3. Lo skriver:

    Superfin fåtölj! Gillar också Damernas bok =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange