Jag har alltid en tidning under när jag målar små bilder eller papper för att använda i collage. Tidningspapperet blir ju så småningom fullt med färg & det använder jag sedan för att göra collage av. Jag tycker om slumpmässigheten i det. Jag tycker om att ha ett målat papper med oväntade färgkombinationer och strukturer. Damen på bilden till vänster är urklippt ur tidningen som jag har till underlägg (längst till höger syns det). Detta är de senaste dagliga bilderna – en dam och två oerhört snabba självporträtt.
Bild 37, 38 & 39, av 50.

I always use a newspaper to cover my table when I paint om paper  – for pictures or for collage. The newspaper will soon be covered in paint & then it´s perfect to use in collages. I like the randomness in it – it´s a painting that I have not planned. The lady to the left is made by painted newspaper. this is the last days of my daliy art – no. 37, 38 & 39 of 50.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange