Färg, fingeravtryck och japanska tidningar har fått vara delar av den nästnäst- & den näst-sista bilden. Jag gillar verkligen collage och att göra mönster på en bild är riktigt roligt och jag gillar verkligen effekten med fingeravtrycken. Detta är bild 48  & 49 av 50.  Nu har jag bara en kvar. Den skall jag göra ikväll. Den sista. Den femtionde. Hur har det gått med dina bilder, du som har varit med i min utmaning?
Ha en bra dag.

Paint, fingerprints and japaneese newspapers has been part of my daily art no. 48  and 49 of 50. I love making patterns on an image and like the effect sith the fingerprints. Now I only got one artwork left to do. I´ll make it tonight. No. 50.
/Madde

Tagged with:
 

10 Responses to Nästnäst & näst sist

 1. IréneJB skriver:

  I ca 40 dagar gick det okej, men den senaste veckan har det inte blivit en enda bild. När det övergick från avkoppling till tvång lade jag ner. Det blev helt enkelt en sak för mycket att pressa in :(
  Däremot har jag helt fastnat för det här med klotter/zendoodle/zentangle och kommer att fortsätta med det i framtiden, men inte varje dag. Så något positivt har utmaningen givit mej.

  • madde madde skriver:

   Bara njut av att du gjorde 40 i rad, det är ju hur många som helst. Väldigt roligt att du hittat tecknandet :)

 2. ann skriver:

  haha jag tror bestämt du har fått min hund på bild.

 3. Barbro Hassan-Reza skriver:

  Hej Madde!
  Vilka fina bilder du har gjort. Jag blir så imponerad av din kreativitet.
  Ska testa det senare i höst. Kram Barbro

 4. Gunilla skriver:

  “50 roliga dagar till ända” har jag precis skrivit på ett blad för att summera; ett blad som får bli pärmens insida. På arbetsbordet ligger nu de 50 bilderna uppradade i väntan på att sammanfogas. Tack, Madde, för denna härliga utmaning. Vill bara göra mer …

 5. Erica skriver:

  åh jag är på bild 35 idag tror jag. Jag har smygit med i det tysta. Inte visat inte pratat om. Trippat på tårna och sett hur det gått. Bra sätt att väcka fingrarna på morgonen med och hus har det blivit och vattenfärg på kasst papper och det gillar jag. Litet litet papper som är lätt att fylla och det behöver inte bli så där bra, bra för prestationsångesten dock.

  • madde madde skriver:

   Hej, oj vad roligt med en hemlis. Kul att du haft roligt. & jag håller med dig, det här projektet har varit mycket bra för prestationskraven, de har sänkts och jag har inte tänkt på dom så mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + sjutton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange