Jag syr en kjol, packar och laddar kamerabatteriet. Jag skall träffa släktingar och gå på bröllop i helgen. Jag syr en lila kjol i ett fint ylletyg som jag skall ha på mig. Runt mig mitt i alla förberedelser så lyssnar jag på Bob Hansson Kärlek hur fan gör man? (klicka på länken så kan du lyssna på ett ljudprov). Jag är mitt inne i boken, ljudboken & jag tycker så mycket om den. Ser fram emot resten. Det är Bobs egna texter sammanflätat med intervjuer med en massa människor (KG Hammar, Olle Waller, Stefan Sundström, Emma Hamberg mfl) om kärlek och hur fan man gör. Det är som att få vara med i samtalet, reflektionerna, tankarna, i poesin. Det är avskalat, enkelt, nära och innerligt. Jag rekommenderar den!

I´m going to meet a lot of family this weekend and attend a wedding. Really looking forward to it. So now I´m making a purple wool skirt for the occasion and whilst all the packing I´m listening to a swedish author and poet Bob Hansson and his book: Love – how the hell´s it done? (my translation) It´s poetry, reflections and interwievs with a lot of people about love and how one does it, the love-thing. Love it!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Kärlek

  1. […] sig fram. Stora bilder i korta rader. Läs den. Inte på skärm. I pappersform. Ps. Jag skrev om Kärlek hur fan gör man för ett par år sedan. En lysande […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.