Idag ska jag jobba, jag har nöjet att få inviga en utställning. En fin liten utställning En bildvärld för stora och små på Umeå stadsbibliotek. Så jag skall packa ner saxar och band – för visst måste man klippa band när man inviger? & saxar blir det för jag har tänkt att få hjälp… Håll tummarna för att det kommer en massa barn (& vuxna).
Vad ska du göra idag?

I´m going to open an exhibition today, an art exhibition with children books illustrations and art.  So I´ll pack some ribbons and scissors, a lot of scissors cause I want to hvae help… What are you doing today?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Invigning

  1. maria skriver:

    Kul med invigning! Hoppas att du får hjälp att klippa bandet i många bitar.

  2. Karina skriver:

    synd att det är så långt bara, hoppas det kommer horder av folk och hjälper dig skapa konst ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.