Det här måste vara i senaste laget. Den sista på säsongen. Solen är fortfarande väldigt varm, men det är frost vissa morgnar. Vacker och ganska oberörd satt fjärilen på husväggen i alla fall.


Kärleksörten (en av mina favoritblommor, nästan mest pga namnet) blommar vackert i rabatterna. Och nästa vecka ska jag köpa ljung och göra ett vackert höst- & vinterarrangemang.  Nu är det verkligen höst. Fingervantar på!

The very last butterfly sat on my wall. Beautiful and I have to admire her, it´s frost in the mornings. But the sun still is really warm. It is still flowering in my garden to, the orpin (in swedish it´s called the-love-herb, great name, maybe that´s why I love it so much) But the autumn is here. Really here. Have to wear mittens…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + sexton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.