Jag har mitt citat på köksväggen som jag ofta återkommer till, så också idag. what you want is what you get. Idag fick jag uppmuntran – ett lustfyllt ATC från Kerstin i Helsingborg – precis vad jag behövde. Tack!


Nu är det inte många bilder kvar, inte många alls av mina dagliga bilder. Mitt projekt är snart slut och jag fascineras av hur fort det gått. Detta är nu bild 43, 44 & 45 av 50. Idag skall jag göra nummer 46. Bara fem kvar.

Just when I need things I get them (not always, but more often than I ever thought) I just got a card and ATC from Kersin in Helsingborg. Just what I needed. I´ve made my daily art. No 43, 44 & 45 of 50. Just five to go. That´s not a lot. 45 has gone by real fast.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hälsningar

  1. PetraMaria skriver:

    Åååå bara 5 kvar av de 50. Jag ligger efter så grovt att det är löjligt. Men jag ger inte upp så lätt. Det är ju fortfarande några dagar kvar. Jag vill och jag ska!!

    Gillar dina damer :)

  2. madde madde skriver:

    Äh, bara gör, gör när du känner för det & det känns kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange