Jag använder alltid fingrarna när jag målar. Jag drar ut, tar bort, blandar, duttar, tonar och lägger till med fingrarna. Jag använder penslar också men det är i fingrarna som de små avgörandena sitter. Då jag har färg på fingrarna innebär det att jag får färg överallt – på håret, i ansiktet, på kläderna på möbler och på andra platser där det inte ska vara färg. Om ni bara visste hur många plagg som jag sabbat med färg.
Dagens bild blev en målad sådan, jag har färg i ansiktet och på händerna (förstår då hur jag ser ut när jag gör en större bild) Detta är bild 34 av 50.

I always use my fingers when I paint. That means that I also have paint in my hair, on my clothes and other places that aren´t supposed to be painted. But I can´t help using my fingers – they are great tools. This is my daily art, no. 34 of 50.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Fingerfärg

  1. ann skriver:

    Den är superfin och jag blir sugen på att testa på tyg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange