Jag har haft en riktigt bra helg. Invigning av utställningen gick bra och vi hade riktigt roligt. Det var både vuxna och barn där och jag fick en hel del hjälp att klippa invigningsbandet. Mina dagliga bilder har jag naturligtvis gjort, nu närmar det sig slutet. Här är bild nr. 40, 41 & 42 av 50. Jag har också haft arbetshandskarna på i helgen och gått an i trädgården och gjort höstfint, vi har tagit upp båten och vi har hunnit med att uppvakta en kamrat. Solen har lyst och havet har glittrat. En helg som gett energi.

I´ve had a good weekend. The opening of the exhibition was great fun. I´ve made my daily art of course and I worked in my garden and been to a really nice birthday party. A weekend that gave a lot of energy.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to En bra helg

 1. Karina skriver:

  Med den vackra utsikten måste energin öka exponentiellt. Samvaro med människor är inte heller fy skam.

 2. madde madde skriver:

  Jo, utsikten går inte av för hackor :-) Mycket nöjd med den.

 3. TJ skriver:

  YAY Madde, I love seeing you interacting with the children! It’s so nice to drop by your site, you’ve been very busy – so many beautiful things to read and see here!

  Best wishes from Minnesota
  xx tj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange