Det börjar bli rätt många bilder nu. Jag kan inte ens fatta att  jag gjort så många och att dagarna gått så fort. Jag undrar om det ska bli något av dom sen. Jag undrar om dom skall bindas ihop till en bok eller som dom ska få vara som dom är. Vet inte, inte än. Jag gillar i alla fall mångfalden.


De sista dagarna har de blivit en dam och en man. Jag har under lång tid skissat på män, men aldrig hittat en förenkling som jag gillat. Aldrig hittat den form som passar, förrän nu. Jag tror jag har hittat honom. Jag tror det. Detta är den andra mannen. Den första var nummer 26. Här ovan ser ni i alla fall bild 35 & 36 av 50.

My daily art is a lot of art. It´s really nice to look through the pile of different expressions. I still don´t know what I´ll do with them when I´m done. Perhaps they will be a book. Perhaps not. Anyway I´m quite happy that I fanally manged to make men. Or at least I´ve made two, the one above is my second one, this is my first one. The art above is no. 25 & 36 of 50.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Dam & man

  1. Elin skriver:

    Jag har också svårare för att göra män, vet inte varför. Den kvinnliga kroppen och ansiktet känns kanske naturligare för att man ser sig själv hela tiden? Jag tycker i alla fall att din man är fin. Enkel, men tydligt en man.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange