Det närmar sig årsmöte i Broderiakademin, som jag är medlem i. Vid årsmötet (som går av stapeln i Östersund i år) så händer det riktigt trevliga saker – det är föreläsningar, workshop och utställningar, man hinner mötas och träffas och så är där en trevlig festmiddag. I år ska det också finnas ett ATC-bord dit man kan komma om man vill byta ATC med varandra så nu har jag verkstad.
Jag har tagit fram en massa tygbitar, många tryckta, jag har tagit fram vliesofix, trådar och pärlor. Än så länge så har det blivit ett antal hjärtan och hästar. Men jag skall hinna några fler också. Jag har tänkt att få byta en del, att få utöka min fantastiska samling med ATC.

The annual meeting with the Embroidery Guild is coming up in october. It´s a lot of fun. Ther´ll be lecturers, exhibitions, workshops nd this year an ATC-swap-station. Som I´m producing ATC´s. So far I made a lot og hearts and horses, I´ll make some more to cause I´d like to expand my collection.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tretton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange