50 bilder 50 dagar. Här är dom, allihop.
Två granar, två blommor, två djur, två händer, tre hjärtan, ett äpple och så en himla massa damer (& två herrar)!
This all 50, all of my daily art in my challenge.
/Madde

Tagged with:
 

9 Responses to 50 bilder 50 dagar

 1. Maria skriver:

  Häftigt att se! Jag har fått ihop 37 stycken. Tänkte att jag kanske skulle förlänga och få ihop till 50. Har ju glömt bort att blogga om dem på ett tag. Är så mycket annat hela tiden.

 2. iHanna skriver:

  Wow & grattis till lyckat uppdrag! Så härligt att se alla utlagda tillsammans, vilket färgsprak och kreativitetsuttryck! Men lite deppigt hur fort 50 dagar går, tycker det känns som det var nyss du började! Känner mig väldigt sugen på att göra 365-någonting nästa år…

 3. madde madde skriver:

  Tack tack. Ja, det har verkligen gått fort. Och det har varit roligt nästan alla dagar.Ett par dagar var det lite tungt, men jag gjorde bilder i alla fall och det är jag glad för, det tog ju inte så lång tid. Kan nog tänka mig att göra nåt sånt igen, nån gång, på nåt sätt…

 4. Karen Drayne skriver:

  Great job. They look so good together, like a beautiful collage.

  Karen

 5. ann skriver:

  Madde de blev superfina och det var ju en hur kul som helst utmaning. Jag skall spara på den! Kanske att jag blir aningen bättre på bild när/om jag gått bildutbildningen.

  • madde madde skriver:

   Bra eller dålig är ointressant och värdelösa ord i sammanhanget. Det handlar bara om lust och glädje. Det handlar om att göra, ett testa, att prova, att undersöka. Det handlar om att utmana sig själv :)

 6. […] Jag får utmana mig själv till dagliga bilder en annan gång. Jag gjorde ju det ifjol – 50 bilder på 50 dagar. Det får jag göra om, sen… Målar […]

 7. […] och hösten 2012 utmanade jag mig själv med att göra 50 bilder under 50 dagar (det projektet har en egen kategori). Jag höll det litet, enkelt och försökte förhålla mig […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange