Hinner ingenting just nu och har en massa borde & skulle, vill och måste i huvudet. Jag är tröttsamt nog fortfarande förkyld (går det aldrig över). Nu är det strumpor på som gäller, september och hösten är i antågande. För att liva upp mig lite använder jag mer än en färg på nagellacket. Jag är ganska lättroad…

Really tired of my cold that never seems to go away. I feel behind – there´s so much I want to do, must do, shall do, will do, want to, want to. So to cheer me up I usa a lot of colours when painting my nails. I´m quite easy to amuse.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Upplivad

  1. Emma skriver:

    Supersnyggt! I like :)

  2. Beda skriver:

    Varje morgon startas datan, man kikar på mailen sen är det då dax för favoriterna och den allra första jag besöker är din blogg, varför det då kan man ju undra?!
    Jo, det är för att jag resten av dagen känner mig så glad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange