Jag bestämde mig för att prova något nytt och det är verkligen att rekommendera att prova nytt på liten yta. Jag tog fram blyertspennan (fick leta länge, jag tror att denna är den enda vi äger), skärmattan, skalpellen & så började jag. Man får tänka till på vad man vill ha bort och var man vill ha de vita linjerna. Man måste också tänka på att det hela skall hålla ihop. Men roligt var det, riktigt roligt. Det här har jag inte gjort för sista gången.


Jag återbrukade åter igen en del av kusinbarnets tuschklotter  – jag bara klippte en bit, utan att  tänka på komposition eller så. Sedan lade jag till lite akrylfärg, jag ville inte ha något vitt kvar i bakgrunden. Sedan limmade jag bara ihop de två delarna & så fick jag bild 5, en stiliserad naken dam. Glad & nöjd! Bild 5 av 50.

I had to try something new, somethong I never done before and it was fun. I re-used a piece of my cousins daughters drawing again, added some acrylic paint then I glued the two pieces together. A lot of fun. Try it! This is artwork no. 5 of 50.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + tjugo =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange