Jag besökte en kamrat och hennes trädgård för ett litet tag sedan  & såg där så snygga trädgårdsdekorationer. Gamla glaskaraff-korkar fastlindade med ståltråd på armeringsjärn. Det var väldigt vackert där de stod samlade i en rabatt. Jag har inga glaskorkar, men jag vet vad jag skal göra med dom om jag kommer över några. Jag tycker också att rost är otrolig vackert mot grönska.


Jag fortsätter naturligtvis med mina dagliga bilder. Senast har det blivit lite måleri och collage. I går blev det paisleymönster med gulddetaljer. Jag har fortfarande lika roligt. Här är bild 20, 21  & 22 av 50.
Hur går det för dig?

I visited a freiend the other week and saw a great thing in her garden. She has taken old glass carafe corks (the one without carafes) and put them on concrete sttel with wire. It´s really beautiful, especially the rust against all the green. I also making my daily art, this is no. 20, 21  & 22 out of 50.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Korkat & genialiskt

  1. Tyg och otyg skriver:

    Ja, det var snyggt. Jag såg faktiskt en hög med glasproppar på ett loppisbord förra helgen, kanske borde kolla om de finns kvar…

  2. iHanna skriver:

    Åh, jag tror jag har en karaffkork som jag inte vetat vad jag ska göra av… Undrar om jag har den kvar! Tack för inspiration!

  3. […] photo and idea via Designmadde blog […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 9 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange