Man skulle ju kunna sitta och sortera knappar hur länge som helst. Dom är vackra både till färg, form och struktur. Gamla knappar har mer själ än nyare. Nya knappar är alltid mycket lättare. Gamla knappar bär på en längre historia. Jag gillar knappar. Här är några knappar som jag fått av mina farmor, andra har jag köpt på second hand och de största (gamla & fina) har jag köpt av Ann.

I do like buttons. I can almost sit forever and sort them. This is a mix of old, older and some never. They where gifts, findings and some I bought.
/Madde

 

Tagged with:
 

3 Responses to Knappar, underbara knappar

 1. ann skriver:

  Jag känner igen dem. Visst är det underbart med knappar de bara dras till en och man kan inte låta bli dem.

 2. Elin Folkesson skriver:

  Jag delar din förtjusning. Jag har ärvt en hel del från min farmor och jag älskar dem.

 3. Åsa skriver:

  Gillar också knappar och är just på jakt efter några extra fina till ett litet pysselprojekt som jag har på gång. Har ärvt ett stort syskrin fyllt med skatter men fler knappar kan man alltid ha ;-)
  Kram Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange