Man kan läsa, titta, förundras och inspireras massor när man klickar sig runt bland alla som varit med i olika bildprojekt med Art House Co-op. Här finns verkligen en massa inspirerande att se. På en sida har de samlat 35 olika, varierande och intressant omslag – kanske hittar du där en uppslag till ditt nästa bildprojekt.
Jag klurar vidare på vad jag skall fylla min bok med. Jag blir kanske klokare och klokare…

This is a great page with tons of inspiration – Art House Co-op. And I do love the page with 35 different covers.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Inspirerande linjer och färger

  1. Lena skriver:

    Haha! Jag är ju med på din bild, ju! Vad kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange