Plötsligt ser man det man saknat & slår till oavsett om det är rätt årstid eller inte. En kvinna med framförhållning alltså. Jag har äntligen hittat en isskrapa med handtag (gillar inte riktigt de som bara är en plexiplatta för jag skitar ner vantarna så hemskt), inbillar mig att dom är bättre. Snygg färg fanns den i också. Nu tänker jag dock lägga denna i bilen och glömma bort att den kommer att behövas på ett tag. Det är ju fortfarande sandal-&-klänning-väder…

I finally found what I´ve wanted – an ice scraper with a handle for the car windows. I don´t like the kind we have som now I bought a new one, in a nice colour to. I´m surspirsed I found one in august without even looking for it. I´m a forward planning woman it seams. But now I have to place this in the car and then forget about it for a couple of months. It´s still sandals-and-dress-weather…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Framförhållning

  1. Pysselfarmor skriver:

    Ja förr eller senare får du användning för den! Läcker färg!

  2. IréneJB skriver:

    Snygg färg piggar förhoppningsvis upp när man står där på morgonen och skrapar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange