Så där ja, nu har jag gjort min första vecka i min bildutmaning, de första 7 bilderna är klara. Roligt att se alla tillsammans. Jag är nöjd, jag har haft roligt och jag ser fram emot resten. Har en massa olika tekniker jag vill testa. I veckan får jag också prova att jobba med bilderna på resande fot. Men det skall gå alldeles utmärkt. Jag har bestämt mig för att låta det blir som det blir.
Gårdagens bild blev lite collage och lite måleri, ännu en dam. Bild 7 av 50.

The first week has past, the first week in my Daily Art Challenge. the first seven artworks are done & it feels good. I happy with what I did & I look forward to the upcoming 43 artworks. This is a lot of fun!
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to En vecka går fort

  1. Gunilla skriver:

    Ja, roligt att se Dina bilder ihop. Och tack för Din härliga utmaning! Själv tar jag nu ner mina sju bilder från väggen och börja på en ny vecka. Och tar med några tomma små ark i packningen. Vi ses på broderisymposiet …

  2. madde madde skriver:

    Himla glad att du är med på utmaningen. Du får gärna ta med de bilder du gjort hittills och visa, så himla roligt att få se vad alla gör. Jag packar också med mig ett litet bild-kit till symposiet. Ska bli trevligt att träffas :)

  3. Emma skriver:

    Själv har jag bara lyckats göra tre. Men jag ska inte ge upp :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange