Jag har ju naturligtvis gjort en bild mitt i mitt packande. Idag så målade jag en kartong, utan att veta var jag ville med det. Efter att färgen torkat så gick jag tillbaka till arbetsbordet för att se vad det skulle bli av den & då föll mitt öga på skalpellen så jag började skära. Det blev slingor, en ganska organisk form. Jag använde sedan ett paisleymönstrat smörgåspapper att limma på baksidan (jag har ännu mest använt detta fina papper till collage och bilder, & inte till så många fina smörgåspaket). Det lyser fint igenom det när jag lyfter upp bilden mot fönstret. Bild 9 av 50.

My Daily Artwork is red, an organic form with thin paisely paper glued to the back. Like it when the light shines through. This is image 9 out of 50.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange