Jag har ju som sagt broderifokus dessa dagar & då ingår också ett styrelsemöte med Broderiakademin. Det är ett riktigt roligt och givande uppdrag. Nu planerar vi resten av året och det kommande årsmötet i oktober. För att göra lite reklam så visar jag en massa fina broderivykort som Broderiakademin har gett ut. Man köpa en bunt kort för tio kronor plus porto, fantastiskt  eller hur !? Klicka HÄR så får du mer information.

I´ve got  focus on embroidery now. Big time!  I have to show you some lovely postcards wich is sold på The Embroiderys Guild.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Broderifokus

 1. Helena L skriver:

  Jag följer din blogg och blir inspirerad av den, får lust att börja brodera. Gillar det häftiga anslaget, vilt och vacker. Jag är uppvuxen i ett syföreningsområde under 60-talet. Oj vad många timmar som det broderades, skickligt och efter mönster man köpte eller hittade i nån tidning. Är glad för alla broderade textilier som jag har efter mamma och äldre generationer.
  Men det du och andra brodöser gör är mycket roligare, ser iaf kulare ut.
  Hälsningar, Helena i Ockelbo

  • madde madde skriver:

   Tack så hjärtligt för att du läser & det värmer mitt hjärta att du blir inspirerad. Du kanske ska börja brodera:)
   I Broderiakademin (där alla som har lust att brodera kan vara medlem) finns lokalgrupper, där man träffas och gör tillsammans, inspireras och delar med sig. Kanske kan du hitta någon nära dig: http://www.broderiakademin.nu/lokalgrupperna/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.