Jag använder gamla böcker – att teckna i eller att klippa i. Jag kan använda bilder och text från böcker till gratulationskort, brevhälsningar eller föra att märka syltburkar eller annat. Gamla böcker är bra att ha. Jag får dom eller så köper jag utgallrade böcker på bibliotek för några kronor. Jag har också börjat samla  på mig tidningar från andra länder, för det är lite roligt att använda andra språk. Nu är det inte så att  jag går till pressbyrån och köper tidningar utan jag ber vänner och bekanta om en souvenir från deras resor – nämligen en gratistidning!
Jag behöver inte förstå all text som jag använder till collage, men jag vet vilket sammanhang det handlar om i alla fall. Som tidningen Artribune som är en Italiensk gratistidning om konst. Igår använde jag collage till dagens bild.Efter collaget så tog jag fram lite akrylfärger för att avsluta med tuschpennan. Bild 6 blev ännu en dam. Bild 6 av 50.

I like collage – for artwork, for birthday cards, for signs, labels or notes. For collage I use old books, wich I sometimes buy at the library (old books wich they are getting rid of) or I use newspapers or magazines. I like to use magazines in different languages. I ask my friends for souvenirs from their travels – the free magazines wich you tend to find everywhere. this is one of my daily artworks, No.6 of 50.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Bild 6

  1. ann skriver:

    den gillar jag!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange