Fick besök av långväga kusin med kusinbarn igår. Flickebarnet fick prova tuschpennor för första gången och gladdes åt den lila färgen som fastnade på hennes hand när det gjordes avritning av handen. När det sedan var dags att göra dagens bild låg tuschteckningen på mitt arbetsbord och jag bestämde mig för att återbruka den. Så dagens bild, bild 4 är ett samarbete mellan mitt kusinbarn och mig. Jag valde ut en del och satte till akrylfärg. En lila och grön abstraktion blev det visst. Det är riktigt roligt att ta ut en del av en bild, man får ett helt nytt perspektiv och en helt ny bildvärld. Bild 4 av 50.

My cousin visited yesterday and I met her daughter for the first time. I introduced her to pens and after they left I decided to re-use the drawing and with that make my daily art. This is no.4 of 50.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange