Nu har jag gjort min andra bild , bild 2/50.
Jag blir ofta kreativ sent på kvällen & om jag känner mig själv rätt så är det då jag oftast kommer att göra min bilder, därför får ni se dem med fördröjning. Jag kommer säkert inte heller att visa en bild varje dag. Det finns ju så mycket annat jag vill berätta och dela med mig av. så med all sannolikhet så kommer det att bli så att ibland kommer ni att få se flera bilder på en gång. Men jag lovar att visa er alla, alla 50.

This is my daily art no.2. I will not show one of my artworks eacj day, but I will show all. ther´s so much other things I to want to blog about. So I´ll show you a couple at a time sometimes. But you will see them all, all 50.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Bild 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange