Jag har ju varit bortrest på Broderisymposium. Därför har jag inte visat några av mina dagliga bilder på länge och jag har heller inte varit så aktiv på bloggen under den här veckan. Men nu är jag tillbaka. Jag har haft det mycket bra på broderisymposiet & det kommer säkert bilder vid ett flertal tillfällen från de broderier, möten och workshops jag var med på.

Här ovan ser ni i alla fall mina dagliga bilder: 10, 11, 12, 13, 14 & gårdagens bild nummer 15. I bild 10 den överst till vänster så har jag inspirerats över mönster i afrikanska tyger, som låg till grund för en föreläsning och en av de workshops jag deltog i. På bild 11 har jag stämplat och tejpat, jag fick låna iHannas datumstämpel och randiga washi-tejp, tack tack. I bild 12, längst upp till höger, ingår en svart/vit tejp som stängde påsen med allt material som ingick i workshopen Berättande broderi. I bild 14 finns flygplanet, hemresedagen. I gårdagens bild fortsatte jag på molnformerna jag iakttagit under flygresan. Bilder som blivit, utifrån det jag upplevt och haft runt omkring mig.

Jag följer också med spänning de som valt att hoppa på min utmaning. det görs så mycket inspirerande bilder ska ni veta. Kolla in dom!

Huldas Byrålåda          Jag Blommar          Petramaria           In Laila´s corner          Kreativa Marie

Irene          Anna Preutz          Tant Emmas Bravader 


Sedan vet jag två kvinnor till som hoppat på, som inte har blogg, men vars bilder jag får visa så här. Jaana gör textila bilder – här ser ni sex av hennes underbara bilder. Dom inspirerar mig massor & jag har väldig lust att prova göra knutar, riva i tyget och sy på massor av knappar.


Gunilla arbetar med olika uttryck, akvarell, akryl, collage och textil. Hon tar tillvara A6-papper som hon hade liggande. Gunilla var också på broderisymposiet så en av kvällarna gjorde vi dagens bild tillsammans (nummer 12).
Har jag missat någon så säg  till så publicerar jag blogglänken här.

I´ve been on an embroidery symposium for almost a week so I have´nt been so active on my blog. But I still have made my daily art – every day. You see the latest images on the top of the post. I also do follow the wonderful people who decided to do my challenge, daily art for 50 days. I´ve publisched links to their blogs so you can follow them aswell. If I forgot or missed anyone, please let me know.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Bild 10-15 & alla andra

  1. PetraMaria skriver:

    Vad härligt att du samlat alla 5050 utmanare. Perfekt att surfa runt och kolla alla bilder :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange