Äntligen är min skissbok här! Min skissbok som kommer att åka på turnerande utställning i USA & sedan bo i Brooklyn Art Library. Du kan också vara med! Jag känner mig otroligt peppad och glad inför detta. Man skall bestämma inom vilket tema skissboken skall hamna och jag har valt biografi/memoar. Har jag tagit mig vatten över huvudet? Skall jag har kvar det temat eller skall jag byta (man kan det, innan man börjar)…  Nu skall jag sätta mig ner och tänka. Jag känner att mina dagliga bilder fungerar som bra inspiration och små tester inför arbetet med denna bok. Men jag har lite tid på mig också, den skall inte vara skickad förrän i början av januari.


Ett till Äntligen!, för att jag äntligen tagit mig ut i trädgården och jobba lite. Jag har grävt om en rabatt idag – tagit bort all gammal och allt ogräs som fanns i den. Jag har fyllt på med ny, gödslad fin jord & planterat nytt. Jag har gått med trimmer och rensat ogräs, gödslat och vattnat. Jag är helt slut i kroppen. Men vad skönt det är, när det känns i hela mig att varje muskel har arbetat.
Dagens bild hamnade i trädgården också, det blev en blomma. Blomman är bild 3. Bild 3 av 50.

Finally! I finally got my sketchbook . I´m participating in The Sketchbook Project 2013. You can join to! The sketchbook will be sent to USA, go on tour and then live at the Brooklyn Art Library. Feel great. I finally managed to work in my garden today aswell. A lot of work, hard work, every muscle aches. My daily art was influenced by the garden – a  flower. Artwork no.3.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Äntligen

  1. Elisabet skriver:

    Blir lite lockad av skissboksprojektet! Vet till och med vilket tema jag skulle välja. Men jag ska fundera ett par dagar innan jag binder upp mig till något.

  2. madde madde skriver:

    Om du behöver lite fakta så är skissboken 13 x 18 cm, & den har 16 vita blad (dvs 32 sidor) plus omslaget i kartong.

  3. […] Spara eller inte » Skissboken halvvägs Min skissbok till The Sketchbook Project 2013 har kommit halvvägs. Jag har idén helt klar, jag har grundmålat […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.