Jag använder nästan aldrig stämplar, men ibland är det lite roligt att använda sig av bokstäver. I mina skissböcker, på kort eller i collage kommer ibland bokstavsstämplarna fram. Jag har bara ett alfabet så det blir inte så stor variation men jag tycker mycket om detta raka typsnitt, helt utan krusiduller.
Stämplar du?

I almost never use stamps except for the alfabet. In my art journals, on cards or collages I might use the alfabet, a word or two. I only have the one, but I like it. It´s clean, simple and straight forward…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Alfabetet

  1. iHanna skriver:

    Jag stämplar inte ofta, men älskar min datumstämpel! Krya på dig! Hörs snart!

  2. […] BH-formerna sydde jag sedan fast på kalenderbitarna. Jag tryckte ordet supportive med mina bokstavsstämplar och började måla för att få fler nyanser, och ett djup i bilden. Jag klistrade också dit en […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange