Vid vår uteplats finns ett plats. Planket är praktiskt men ganska fult. I allmänhet tycker jag nog att alla plank är fula. fula, om de är som plank är mest menar jag. Plank kan ju bli finare, roligare, gladare. Jag har målat lite på mitt plank. Lite blått och grått finns där. På mitt plank finns också en rund målning – som ett fönster.  Där långt borta ser man ett hus och blånande berg.
Jag har använt mina akrylfärger till denna målning, helt vanliga konstnärsfärger. Målningen har suttit på planket i sju år nu och ser fortfarande likadan ut. så ni behöver inte ens skaffa specialfärg, bara ut och måla ditt plank.

With my ordanary acrylic artisit paints I´ve painted a house and distant mountains. It´s painted on our plank/fence. They´re ordanary quite ugly so according to me you just have to decoreate it in some way. This painting has been there for seven years now, it still looks fine. So why don´t you paint something today…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.