Jag går ju fotopromenader lite nu och då. Både nära & längre bort. Härom dagen var jag på en fotopromenad nära, i dubbel bemärkelse. Nära hemmet & nära motiven. Blommorna. Jag tog mitt teleobjektiv och fotade nära, nära. Oj, vad roligt det är. Nära blir ett annat perspektiv. Nära blir en annan värld. Nära blir en annan ingång. Går du nära?

I take my photo-walks every now and again. Sometimes I walk a long way or take walks when I´m far away and sometimes I´m close. This time I was very close to home & very close to my motif. I used my tele lens and went up really close to flowers. Like that. It´s a different world up close. It´s another perspective.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Teleobjektivet & jag

  1. Elisabet skriver:

    Önskar mig en bättre kamera…

  2. Maria Ho skriver:

    Härliga bilder! Jo, just blommor är jag rätt bra på att gå nära. Det är verkligen som att kliva in i ett annat universum. Fortsatt trevlig sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange