Jag har upptäckt skalbaggar, jag gjorde det för ett tag sedan. Det finns skalbaggar lite överallt i stan. De sitter på lyktstolpar, elskåp, busshållplatser. Vackra, orangea skalbaggar. Jag gillar dom, men jag undrar naturligtvis var dom kommer ifrån? Vem sätter upp dom? Står dom för något särskilt? Någon som vet? Finns det skalbaggar på flerställen, i fler städer?

I discovered beetles a while back. They´re everywhere. Beautiful, orange beetles. I like them but I do wonder who´s put them there. Does they stand for something? Anyone? Are there beetles in other citys?
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Skalbaggarna är överallt

  1. Maria skriver:

    Har inte sett någon…men jag har inte heller varit i stan på länge…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange