Jag har gjort en kram och en puss. Puss & kram. Jag böjde först till ståltråd, satte ihop med tunnare tråd på vissa ställen så att bokstäverna höll formen. Sedan tpg jag fram ullgarn och började linda. Hårt lindade jag, hårt och tätt. Jag har använt garnspill så jag fick knyta ihop det på vissa ställen för att fortsätta med nästa tråd. I slutet tog jag bara en liten klick lim för att fästa garnet. Min variant av väggord. Jag gillar kramen & pussen. Puss & kram på er.

I´ve made a hug and a kiss. I used wire wich I bent into the words, I fixed the letters at some points so that the words kept their shapes. Then I used wool yarn and winded and winded and winded. I used a little bit of glue at the end. I like it, the hug and the kiss. Hugs and kisses!
/Madde

 

Tagged with:
 

6 Responses to Puss & kram

 1. Karin skriver:

  Vad fint det blev med Kram till Puss!
  Puss & Kram!

 2. Marie skriver:

  Puss och kram på dig!

 3. stina skriver:

  Snyggt, jag tror jag måste härma :D

 4. Teresa aka Tess skriver:

  Wonderful idea. What was the wire weight. I would like to try this for scouts and a birthday party for a pre-teen. What did you use to secure in certain places. Thank you for your instructions. English please if you can.

  • madde madde skriver:

   We measure wire in wideness – and the wire I used is 2 mm in diameter and the thin one (the one I used to secure the thicker one) is 0,5 mm. I used galvanised wire. Hope that was helpful. :)

 5. […] Puss och kram alla kära bloggläsare! Jag är oerhört glad och stolt över att du läser det jag skriver, att du ser på bilderna jag gör, bilderna jag tar. Jag är tacksam och lyckligt lottad över att du vill hänga med mig här. Tack! […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange